preview image

DE DAG BEGINT IN MUN DOMOX

design image

Designrooms

design image

Schuifwandkasten

design image

Meubelen op maat

AGENDA

Nieuws, acties en media-initiatieven van Domox.

TOONZAAL ZONHOVEN IS ENKEL OPEN OP AFSPR arrow icon

Volledige agenda: Acties & Events

FOTO'S

Een overzicht van onze meest recente realisaties.

fotos fotos fotos fotos
Bekijk meer foto's

Mijn man is doe-het-zelver, kan hij onze kast zelf monteren?

​De plaatsing van een kast is een essentieel element van onze service. Een goed geplaatste kast verhoogt uw voldoening.

De montage is dus een zaak voor een vakman. De plaatsers van DOMOX monteren dagelijks kasten.Overigens zijn de werkuren van de meubelmakers reeds in de prijs op uw offerte voorzien. Bovendien betaalt u, indien wij de kast plaatsen, slechts 6 % BTW als uw woning ouder is dan 5 jaar. Indien u zelf de kast zou plaatsen, zou u 21% BTW betalen.

Kan ik mijn kast verplaatsen?

​Een kast op maat is per definitie onderdeel van de ruimte en kan bijgevolg niet verplaatst worden. Als u echter toch wenst dat de kast later kan verplaatst worden, volstaat het dit te melden bij de bestelling. Dan zal een BTW-tarief van 21% toegepast worden, en wij plaatsen voor u een kast die mee kan genomen worden in geval van een eventuele verhuizing.

Onze nieuwbouw is nog niet volledig afgewerkt. Kunnen de definitieve afmetingen dan komen genomen wo

​Van zodra de chape beloopbaar is, kan er gemeten worden. Als daar nog een parket of een andere vloerafwerking boven komt, dan moeten wij op de hoogte gesteld worden van de dikte van deze laatste.

Mijn kamer is op de verdieping, hoe gebeurt de levering?

​We hebben een professionele leveringsdienst die uitgerust is om het hoofd te bieden aan alle moeilijkheden. Tijdens ons tienjarig bestaan is het ons nooit overkomen dat wij een kast niet konden leveren ter plaatse. Wij zijn dan ook voorzien van al het nodige om dit te doen.

Indien nodig, doen we beroep op een gespecialiseerde leveringsdienst die vertrouwd is met onze producten. We zullen dus steeds een oplossing vinden die voor u het minst storend is en het risico van beschadiging zo klein mogelijk maakt. Indien nodig passen we zelfs het concept van de kast aan in functie van de toegankelijkheid. In sommige gevallen is het onmogelijk om met de lift te leveren, dan zijn we verplicht via de trap te leveren, wat eveneens vakmanschap vergt. Op dat ogenblik is het aan te raden alles dat de doorgang kan belemmeren of kan beschadigd worden te verwijderen.