preview image

DE DAG BEGINT IN MUN DOMOX

design image

Designrooms

design image

Schuifwandkasten

design image

Meubelen op maat

AGENDA

Nieuws, acties en media-initiatieven van Domox.

TOONZAAL ZONHOVEN IS ENKEL OPEN OP AFSPR arrow icon

Volledige agenda: Acties & Events

FOTO'S

Een overzicht van onze meest recente realisaties.

fotos fotos fotos fotos
Bekijk meer foto's

Hoe onderhoud ik mijn maatkast ?

​Uw kasten vergen geen speciaal onderhoud. Gewoon reinigen met een licht vochtige doek of een stofdoek volstaat.

Het glas reinigt u met water en een schone, zachte doek of niet schurende spons en een goede ruitenwisser. Voor gezuurd glas adviseren wij het toevoegen van een beetje detergent. Lijmresten? Verwijderen met een weinig alcohol.

Kijk uit: * vermijd het gebruik van zeer "druipende" sponzen, werk liever met "vochtige" doeken * vermijd beschadiging aan de silicoon- of rubberafdichting * Pas op dat u de silicoon- of rubberafdichting niet beschadigt. * White spirit of zuiver bleekwater zijn UIT DEN BOZE, evenals schuursponsjes, staalwol of scheermesjes.

Wat zijn de gebruikte materialen?

Al onze materialen zijn te bezichtigen en aan te raken in onze toonzalen. Aluminium deurlijsten, gemelamineerde of gestratifieerde panelen, spiegels en gelakt of opaalglas zullen de basis uitmaken van uw kasten. Al deze materialen zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren en designs. We realiseren echter geen kasten in massief hout

Er lopen leidingen achter mijn kast, wat doe ik?

​Onze adviseurs maken een voorstel voor uw kast in functie van de zich stellende problemen op uw werf (leidingen, niveauverschillen, kast onder schuinte, …). In sommige gevallen zal u ons vragen om een bestaande kast te vervangen, wat de mogelijkheden om maten te nemen vermindert. Wanneer er in dit geval twijfel zou zijn over de situatie achter de oude kast, stellen wij u voor om deze kast voortijdig te demonteren. In overeenstemming met de planningsdienst kunnen we dan de leveringstermijn aanpassen om het ongemak voor u te verminderen.

Is maatwerk duur?

​De prijs van maatkasten ligt inderdaad hoger dan die van standaardkasten. Denk aan maatwerk bij keukens, badmeubels, etc. Het grote voordeel van een maatkast of dressing is dat de beschikbare ruimte volledig wordt benut, de indeling ervan wordt door u bepaald evenals de keuze van de materialen en kleuren.